Regio Eindhoven

Domein Oogenlust Bowers & Wilkins Referentieproject

Remkes Beeld en Geluid

Realisatie:
Remkes Beeld en Geluid

Projectomschrijving:
Referentieproject Oogenlust. Met de natuur als inspiratiebron, realiseren van betoverende schoonheid voor bijzondere momenten.

Locatie:
Netherland, Noord Brabant, Eersel

Applicatie:
B2B – Multi-zone Audio

Merken uit de Quartz AV portfolio:

  • Bowers & Wilkins
    • AM1
    • CI700
  •  Rotel
    • 5 Channel Amplification

Wens van de klant

Geluid wordt onbewust geabsorbeerd en beïnvloedt ons gedrag meer dan we denken. Monique en Marcel zijn zich daar terdege van bewust. Zij merkten welk effect mooie muziek heeft op de gemoedstoestand van mensen en vonden in Bowers & Wilkins de perfecte partner. Met een duidelijk begrip voor de emotie van mooie muziek keken ze samen naar manieren om hun wensen in onopvallend geluidsontwerp te implementeren in het hele domein van Oogenlust.

Het resultaat

Kristalheldere tonen leiden bezoekers vanaf de parkeerplaats, langs het water en over de brug naar de winkel en showroom van Oogenlust. De prachtige, verbazingwekkende decoraties met kleurrijke bloemen, ruwe en soms kwetsbare takken, stenen en andere natuurproducten zijn een feest voor het oog. Muziek is als een zachte deken die de bezoeker bedekt. De combinatie van wat je ziet en de prachtige geluiden die het geheel omhullen brengt de ervaring naar een hoger ongekend niveau. De AM-1 luidsprekers gemonteerd op de rand van de waterpartij zijn bijna design objecten. Ze zijn customized en gespoten in een duurzame, grijze coating die de natuurlijke uitstraling van Oogenlust weerspiegelt. Binnen in het gebouw van Oogenlust zijn de Bowers & Wilkins CI700 in-wall speakers hoog in de zijwanden geïntegreerd. De geluidsweergave is ongeëvenaard en volledig in balans door de off axis positionering van de bas en mid-high drivers. Overal waar je loopt lijkt de muziek zich om je heen te wikkelen en vormt de perfecte combinatie van zien en horen in deze ultieme belevingswereld.

DEALERS

A Sound Connection

Quartz AV werkt met een dealernetwerk van vertrouwde, professionele, ervaren en toegewijde onafhankelijke dealers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.