Amsterdam

Custom Cinema met Multiroom Audio

Sight & Sound

Uitvoering:
Sight & Sound

Project:
Custom Cinema met Multiroom Audio

Categorie:
Cinema, Multiroom

Locatie:
Amsterdam, Nederland

Merken uit de portfolio van Quartz AV:

  • Diamond 800D Cinema
  • Bowers & Wilkins CI800 CWM8.3D x 7,
    CCM8.5D x 4, CTSW15 x 4
  • Trinnov Altitude processor
  • Multiroom
  • CI600, CCM682

Wens van de klant
Het is voor expats soms een hele zoektocht om speciale wensen ingevuld te krijgen.

Een architect waar Sight&Sound mee samenwerkt kreeg van een klant een specifieke vraag voor een bioscoopruimte en multiroom audio thuis. Hierbij werd aangegeven dat een rustige design uitstraling met veel beleving het beoogde doel was. Na meer dan tien jaar  ervaring in Domotica en Custom design in Audio en Video weet Sight &Sound met zo’n vraag wel raad. Lee en Willem werken met hun team vanuit het basisprincipe dat ze hun klanten een zeer goede en duurzame oplossing willen bieden die exact aansluit bij wat wordt gevraagd. De focus ligt op kwaliteit niet op kwantiteit. Geluidsreproductie is hierbij zeer belangrijk, alsmede het eenvoudige gebruik via de afstandsbediening of het bedieningspaneel. De automatisering van het gehele systeem is wat Sight & Sound onderscheidend maakt. Door middel van een zelf ontworpen, zeer intuïtief te gebruiken Crestron interface, kan de klant alles gemakkelijk bedienen.

Resultaat
In hun nieuw te bouwen huis in Italië is Sight & Sound gevraagd om ook de gehele AV-installatie te ontwerpen en installeren. Daarbij gaat het om 16 zones en wordt het hele proces gemonitord en begeleid. Een zeer goede indicatie dat de klant erg tevreden is. Meerdere malen is aangegeven dat ze het spijtig vinden niet in meer ruimtes geluid te hebben gepland. Dit wordt in Italië zeker goedgemaakt!

Ook gaf mevrouw  aan dat ze niet zonder de S&S bedieningsapp kon! De bioscoop wordt veel gebruikt en iedere keer verbaast de impact en de beleving hiervan in hoge mate. Geen wonder met de aanwezigheid van 11 kanalen Bowers & Wilkins CI800D Series (CWM8.3D, 4 x CWM8.5D hoogte kanalen) en 4 CTSW15 subwoofers uit de Custom Theater Series, moeiteloos aangedreven door de bekroonde Trinnov Altitude 16 processor. Alles bij elkaar een mindblowing systeem met 15 individueel aangedreven speakers incl. 4 subwoofers voor een accuraat, realistisch en super dynamisch cinema geluid.

Willem geeft nog aan dat klanten door hun goede resultaten bij hen blijven, dat zegt genoeg. Wie weet waar op de wereld ze nog verzeild raken voor indrukwekkende audio en video plannen…

DEALERS

A Sound Connection

Quartz AV werkt met een dealernetwerk van vertrouwde, professionele, ervaren en toegewijde onafhankelijke dealers.