Regio Rotterdam

AV Multiroom met Cinema, Wellness, Outdoor

B&G Audio – Video – Domotica

Uitvoering:
B&G  Audio Video Domotica Solutions

Categorie:
Cinema, Multiroom, Wellness, Outdoor, Multiroom

Locatie:
Regio Rotterdam

Merken/produkten uit Quartz AV portfolio:

 • Cinema
  • AV Receiver:
  • Marantz AV880
  • Bowers&Wilkins CI800 custom InWall series
  • Bowers&Wilkins DB3 x 2 Subwoofers
 • Wellness
  • Bowers & Wilkins All weather AM-1 monitor, CWM7.5 Inwall speaker
 • Terras
  • Bowers & Wilkins CI600 series

Wens:
Het kan verkeren… De klant van B&G kwam voor een extra advies voor zijn nieuwe woning,

omdat hij zich niet helemaal kon vinden in het AV voorstel reeds in zijn bezit. Naast een nieuwe frisse blik, kwam alsmede door een uitgebreide demonstratie in de Cinema van B&G, een totaal nieuwe aanpak voort waar deze enthousiast en intensieve audio en video gebruiker veel gelukkiger van werd. Voor deze woning werd een zeer uitgebreid wensenpakket uitgevoerd met Bowers & Wilkins luidsprekers, met hun kenmerkende muzikaliteit. In de thuisbios zijn de CI800 Series wand- en plafondmodellen toegepast samen met 2 DB3 subwoofers, wat een cinematic eindresultaat opleverde. Naast een dynamisch en gedetailleerd geluidsbeeld heeft B&G een fantastisch ontwerp verzorgd, in lijn met de uitstraling van de gehele woning. Ook was er de wens voor een multikamer oplossing met daarbij niet de vergeten het terras, de tuin en de wellness. De klant gebruikt alle ruimtes met hun toepassingen zeer intensief, waarbij de wens voor goede en dynamische geluidsreproductie voorop moest staan.

 

Resultaat
Het project is een groot succes geworden. Door het goed doorgronden van de wensen van de gebruiker, het creatieve concept en de zeer gedegen uitvoering wordt het eindresultaat ontzettend gewaardeerd. Het goed luisteren naar wat is gevraagd, als ook de zeer professionele invulling van ontwerp tot aan realisatie, wordt geroemd.

De klant is een fervent liefhebber van een dynamische sound voor zijn cinema en fitness. De gekozen oplossing met DB3 subwoofers van Bowers & Wilkins is absoluut een ‘tik in the box’ voor hem. In het zwembad en ook de sauna wordt de juiste plaatsing en de geleverde geluidskwaliteit als top beoordeeld. Het geluidsbeeld is overal aangenaam en faalt nooit om een niet vervelende, kristalheldere weergave te leveren.

Alle oplossingen worden dagelijks gebruikt waarbij het zelfs zo is dat deze familie vaker in de cinema vertoefd dan bij de TV in de woonkamer. Een betere indicator is moeilijk te geven..

DEALERS

A Sound Connection

Quartz AV werkt met een dealernetwerk van vertrouwde, professionele, ervaren en toegewijde onafhankelijke dealers.