Over ons

Meer dan 30 jaar ervaring en een ongebreidelde passie voor muziek en filmreproductie

A Sound connection

Quartz AV is een “Sound” partner, in High-End Audio Visuele en Custom Integratie oplossingen, voor echte muziek en filmliefhebbers. Het met geselecteerde dealers en premium AV merken realiseren van ultieme oplossingen voor veeleisende eindconsumenten, is ons handelsmerk.

“Sound” betekent voor ons niet alleen premium geluid maar tevens transparant, betrouwbaar en met beide benen op de grond.
Met meer dan 30 jaar ervaring en een ongebreidelde passie voor muziek en filmreproductie zijn dit de belangrijkste pijlers waar Quartz AV op bouwt.

We zijn erg trots om in de Benelux een fantastische AV merken portfolio te mogen representeren met een selectief aantal topdealers. Onze huidige aansprekende merkenportfolio: JL Audio, Krix, Leon & Trinnov.

Team

Onze ambitie met Quartz-AV komt voort uit het optimaal representeren en verbeteren van het imago van premium Audio en Video merken.  Hierbij is met name het ontwikkelen en verbeteren van een optimaal selectief dealernetwerk van ultiem belang.  Met meer dan 30 jaar ervaring als bagage werken we aan een vernieuwende wijze van samenwerken met het distributienetwerk, om de customer journey in het Audio Video integratie segment aan te passen aan de huidige tijd. Kenmerken: Kwaliteit, korte lijnen, stabiliteit, lange termijn aanpak en een verbeterde informatievoorziening. Daarnaast geven toonaangevende referentieprojecten en onderscheidende demonstratie mogelijkheden bij dealers een zeer goede indruk wat er mogelijk is op het hoogste niveau van Audio en Video  integratie.

Ons motto:  ‘stay humble’

Erwin

Eigenaar/Mede-oprichter

Stefan

Eigenaar/Mede-oprichter

Roos

Marketing Manager

MERKEN

Toonaangevende
kwaliteit

De ‘Sound Connection’ van Quartz AV bestaat uit de toonaangevende
referentie merken JL Audio, Krix , Leon en Trinnov.

DEALERS

A Sound Connection

Quartz AV werkt met een dealernetwerk van vertrouwde, professionele, ervaren en toegewijde onafhankelijke dealers.