JL Audio introduceert Pavilion, een nieuwe weerbestendige outdoor inbouw range.

Pavilion™ plafond inbouw luidsprekers zijn ontworpen om opmerkelijke audioprestaties en duurzaamheid te leveren in residentiële toepassingen buiten.

Elk model heeft een low-profile montagebehuizing met een geïntegreerde tweeter brug en een verzonken rooster voor een discrete visuele verschijning.Voor een eenvoudige installatie maken alle Pavilion™-luidsprekers gebruik van een innovatief montagesysteem dat een rotsvaste installatie in een groot aantal plafondmaterialen mogelijk maakt. Het fijnmazige rooster wordt veilig bevestigd met ingebouwde magneten en kan worden geverfd om verder op te gaan in uw interieur.

Een DMA-geoptimaliseerde woofer met lange uitslag zorgt voor een uitstekende belastbaarheid en een 20 mm pure zijden koepeltweeter, speciaal behandeld om de zwaarste buitenomgevingen te weerstaan, levert een kristalhelder hoogfrequent geluid, vooral bij hogere volumeniveaus.

Een multi-order, echt 2-weg passief scheidingsfilter is verborgen in het wooferchassis, beschermd tegen de elementen. Ook inbegrepen is een automatisch, solid-state tweeterbeveiligingscircuit om de kans op tweeteruitval te minimaliseren.

Hoewel PV-FX6 coaxiale luidsprekers kunnen worden gebruikt met slechts 30 W per kanaal, raden wij voor de beste audioprestaties versterkers aan met een continu vermogen van 60-120 W per kanaal.

De productie van alle Pavilion™ luidsprekers vindt plaats in JL Audio’s fabriek in Miramar, Florida, waar wereldwijde componenten en materialen worden gebruikt.

Per stuk verkocht.

DEALERS

A Sound Connection

Quartz AV werkt met een dealernetwerk van vertrouwde, professionele, ervaren en toegewijde onafhankelijke dealers.