Marantz

‘Sound is what you see’

Marantz

Kom dicht bij de muziek. Saul Marantz, de legende achter onze audio-ervaringen, was een echte pionier op het gebied van hifi. Omringd door muziek kwam Marantz er in het begin van de jaren vijftig achter dat een muzieksysteem voor thuisgebruik dat aan zijn hoge eisen voldeed, gewoon niet bestond. Hij bedacht een geheel nieuw architectonisch idee voor geluidsweergave en met behulp van zijn vaardigheden. In 1953 werd Sauls passieproject een bedrijf en werd de Marantz Audio Company geboren vanuit zijn huis in New York.

Sindsdien is Marantz in de decennia daarna tot een toonaangevend wereldmerk uitgegroeid. Marantz producten worden ontworpen door enkele van de meest ervaren engineers ter wereld en ze worden vakkundig afgesteld volgens de hoogste normen, door de beste experts in Japan. Het Marantz design is tijdloos elegant. Moeiteloze controle, direct en nauwkeurig vermogen, warmte van geluid, materiaal, aanraking en eindeloos veel gevoel.

De filosofie van evenwicht en symmetrie komt duidelijk tot uiting in ons geluid en onze ontwerpen. Authentieke ingrediënten in prestatie, afwerking en detaillering worden toegepast en gecombineerd in ieder nieuw hifi- en AV-ontwerp.

Echo’s van de heldenproducten die Marantz tot een icoon in de wereld van het geluid hebben gemaakt – de modellen 7,8,9,10 en meer – zijn overal in ons assortiment terug te vinden.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN

DEALERS

A Sound Connection

Quartz AV werkt met een dealernetwerk van vertrouwde, professionele, ervaren en toegewijde onafhankelijke dealers.