Krix

‘Experience Sound’

Krix is een gepassioneerde, Australische luidsprekerfabrikant die op het wereldtoneel concurreert met multinationals. Met een toegewijd onderzoeks- en ontwikkelingsteam investeert Krix al meer dan vier decennia in luidsprekertechnologie. Elke luidspreker is ontworpen voor een specifiek doel, niet voor een bepaald prijspunt. Drivers en crossovers zijn ontworpen volgens Krix specificaties met ongelooflijk nauwe toleranties. Elke houten luidspreker wordt met de hand gemaakt in Australië, met onberispelijke aandacht voor detail. Elke home cinema-luidspreker wordt uitvoerig getest op realistische prestatieniveaus door ultramoderne hardware en software.

Het doel van een thuisbioscoop is het nabootsen van de ervaring… van naar de film gaan, maar in het gemak van uw eigen huis.  Krix Cinema luidsprekersystemen zijn geïnstalleerd in meer dan 3500 commerciële bioscopen wereldwijd en Krix brengt nu de bioscoopervaring dichterbij met de release van deze unieke ontworpen modulaire schermluidsprekersystemen.

Omring uzelf volledig met de meeslepende audioformaten in de nieuwste films door Krix surround- en overheadluidsprekers toe te voegen, allemaal sonisch op elkaar afgestemd.

Wanneer u Krix koopt, weet u dat u volledig compatibele, betrouwbare luidsprekers krijgt die jarenlang meegaan. Een uitstekende klantenservice zal u bij elke stap begeleiden. Krix is milieubewust en past talloze technieken toe om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN

DEALERS

A Sound Connection

Quartz AV werkt met een dealernetwerk van vertrouwde, professionele, ervaren en toegewijde onafhankelijke dealers.