JL Audio

‘Subwoofer of the Gods’

JL Audio is een onafhankelijk, particulier bedrijf uit de VS dat actief is op de subwoofer markt voor audio thuis, mobiel, motorsport en scheepvaart. Ze leveren unieke techniek, superieure kwaliteit en hoogwaardige audio aan klanten over de hele wereld. Achter alle inspanningen staat de overtuiging dat geweldige laagweergave echte waarde heeft en dat eindconsumenten ‘het verschil kunnen ervaren en zien’.

Bij JL Audio vindt u mensen die van audio houden, het heel serieus nemen en zich gelukkig prijzen een carrière te hebben in zo’n leuk vakgebied. Met fabrieken over de hele wereld, als ook in de VS, worden ultrahoge kwaliteitsnormen nagestreefd. Aangezien de meeste van de premium luidsprekers eigen, gepatenteerde technologieën bevatten die unieke assemblage technieken vereisen, worden de meeste producten in de VS gebouwd waar deze kritieke processen rechtstreeks kunnen worden gecontroleerd.

We vertegenwoordigen JL Audio voor HOME products omdat dit merk zeer complementair is met Krix en Trinnov. Het bied de mogelijkheid om vernieuwnde integratie oplossingen Audio en Video oplossingen toe te passen samen met ons gekwalificeerde dealer netwerk. Voor gedetailleerde product informatie verwijzen we naar de JLAudio website.

Op deze website vindt u alles over dit merk met verkooppunten, belangrijke verwijzingen naar o.a. productondersteuning, contactformulier en algemene informatie over de verschillende productcategorieën. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of tip. We helpen u graag verder.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN

DEALERS

A Sound Connection

Quartz AV werkt met een dealernetwerk van vertrouwde, professionele, ervaren en toegewijde onafhankelijke dealers.