Denon

‘Enhance the Entertainment’

Denon is een merk dat zijn rijke erfgoed in ere houdt en tegelijkertijd zijn blik op de toekomst gericht houdt.

Sinds 1910 heeft Denon misschien wel meer technologische innovaties doorgevoerd dan enig ander audiomerk. Muziek wordt steeds meer gedigitaliseerd, waardoor de behoefte aan premium audiotechnologie steeds scherper wordt. Daarom ontwikkelt Denon voortdurend nieuwe producten die niet alleen voldoen aan de behoeften van de nieuwste formaten, maar deze consequent overtreffen.

Eerst en vooral is iedereen bij Denon een muziekliefhebber (velen zijn zelfs muzikant). Of ze nu een Sound Master, een technicus of een medewerker van de klantenservice zijn, ze zullen – zonder uitzondering – diep gepassioneerd zijn over hoe dingen klinken. We zijn niet afgeweken van de principes die ons 110 jaar geleden beroemd maakten.

Denon heeft zijn reputatie als visionair en smaakmaker gevestigd, niet alleen bij onze klanten, maar ook bij onze partners en concurrenten. Zij zijn net zo enthousiast over onze volgende generatie producten, en ze steunen geruststellend onze ambitie: de overtuiging dat beter geluid leidt tot een gelukkiger leven.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN

Niets gevonden.
Niets gevonden.

DEALERS

A Sound Connection

Quartz AV werkt met een dealernetwerk van vertrouwde, professionele, ervaren en toegewijde onafhankelijke dealers.