Bowers & Wilkins

‘True Sound’

John Bowers – “The best loudspeaker isn’t the one that gives the most, it’s the one that loses the least.”

Het verhaal van Bowers & Wilkins begint met één man – John Bowers. Zijn gedrevenheid en passie staan in het DNA van het bedrijf dat hij meer dan 50 jaar geleden oprichtte. Bowers droomde ervan de perfecte luidspreker te produceren – om opgenomen geluid te leveren dat volkomen trouw is aan de live uitvoering en aan de oorspronkelijke bedoeling van de artiest.

Het partnerschap met Abbey Road Studios, dat al meer dan 40 jaar bestaat, verenigt twee van ’s werelds iconische audiomerken en is gebaseerd op een wederzijds streven naar de best mogelijke luisterervaring.

Omdat bij Bowers & Wilkins onze roots en passie ligt vertegenwoordigen we dit iconische merk met alle fantastische Audio en Video oplossingen samen met ons gekwalificeerde dealer netwerk. Voor gedetailleerde product informatie verwijzen we naar www.bowers-wilkins.com.

Op deze pagina vind u verkooppunten, maar ook alle overige belangrijke verwijzingen naar o.a. productondersteuning, contactformulier en algemene informatie. Voor willekeurig wat voor een vraag of informatie over Bowers & Wilkins en toepassingen in geïntegreerde oplossingen kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

GERELATEERDE NIEUWSBERICHTEN

DEALERS

A Sound Connection

Quartz AV werkt met een dealernetwerk van vertrouwde, professionele, ervaren en toegewijde onafhankelijke dealers.