Krix MX

Het unieke modulaire ontwerp van de MX-serie, waaronder het Krix Infinite Baffle System, werd op 15 november 2015 geïntroduceerd in de home entertainment-wereld met een grootse onthulling van de MX-30 in Perth, West-Australië bij Krix-dealer West Coast Hi-Fi – Midland.

Bij de lancering waren twee systemen beschikbaar, de MX-20 en MX-30, die beide profiteren van Krix’ erfgoed en innovatie in het ontwerp van commerciële bioscoopluidsprekers. Met een focus op het leveren van prestaties op bioscoopniveau uit ondiepe, voor thuisgebruik geschikte kasten, leverden de in eigen huis gepatenteerde hoorn- en waveguide ontwerpen een gefocust, dynamisch geluid waar veel liefhebbers naar verlangden in hun eigen huis.

“Uniek dynamisch, modulair, ondiep  cinema speaker system voor achter een transparant screen, voor een snelle en eenvoudige installatie’

In de afgelopen zeven jaar is de serie MX gegroeid van twee naar vijf systemen, met de toevoeging van de MX-5, MX-10 en MX-40. Met zo’n veelzijdige serie is er een systeem voor elke kamer, schermgrootte en budget.

Samen met de extra modellen zijn er in de loop der jaren verbeteringen aangebracht aan de bestaande modellen, zoals nieuwe driver-upgrades, esthetische en prestatieveranderingen aan het akoestische bafflemateriaal, installatieverbeteringen en de beschikbaarheid van extra absorptiemodules.

Zeven jaar later doet de MX-serie nog steeds wat ze moest doen – haar eigenaars fascineren en groot bioscoopgeluid naar thuisbioscopen over de hele wereld brengen.

DEALERS

A Sound Connection

Quartz AV werkt met een dealernetwerk van vertrouwde, professionele, ervaren en toegewijde onafhankelijke dealers.