iEar Show recap: Quartz AV scoort met Akoestische spitstechnologie

Het betere werk uit Frankrijk, het VK én de VS, dat vond je bij Quartz AV waar je terecht kon voor een spectaculaire 2.1 demo met Trinnov, Bowers & Wilkins 803 D4’s en een machtige sub van JL Audio (“King of Bass” The Gotham213v2). Verrassend hoe deze kamer bijna continu tot de nokken gevuld was, gegeven dat het toch een duurder en complexer systeem betrof. Maar die bezoekers hadden gelijk.

“Laat eens horen met en zonder kamercorrectie”, vroeg iemand toen we net binnenliepen. Een slimme vraag, want het verschil was immens – meteen een geweldige demo van de meerwaarde van Dirac. Interessant ook dat er gekozen werd voor 2.1-stereo, wat een ondergewaardeerde opstelling is maar wel de juiste keuze was in deze ruimte. Om het extra taai te maken: eigenlijk was de ruimte veel groter en bestonden ‘de muren’ aan twee kanten enkel uit gordijnen. En toch wist die Trinnov er iets mooi van te maken.

Boeiend – maar ook omdat het überflexibele Trinnov-platform de gelegenheid biedt om met veel kanalen heel diverse opstellingen te bouwen. Een home cinema met een ultiem Atmos-geluid en ook het geluid in de keuken regelen, dat is maar een kwestie van programmeren.

“Onze missie; het realiseren van onderscheidende, premium beeld en geluid maatwerkoplossingen en services in iedere leefomgeving…”

DEALERS

A Sound Connection

Quartz AV works with a trusted, professional, experienced and dedicated independent selective dealer network.