JNV Audiovisuele Smaakmakers

De beste ingrediënten voor Audio, Video en Domotica

JNV realiseert op eigen wijze en met passie de beste audiovisuele beleving in kantoorgebouwen, universiteiten, scholen en woonhuizen. Hierbij trekken ze graag een parallel met het bereiden van een sterrenmaaltijd, een smaakbeleving. Zij geloven namelijk in eerlijke oplossingen, met passie bereidt en voorzien van de beste ingrediënten op vlak van audio, video, domotica en automatisering. Met flexibele en op maat gemaakte concepten brengen ze mensen met elkaar in verbinding. Van vergaderen, draadloos presenteren en videoconference oplossingen tot domotica en volledige gebouw automatisering. Bent u op zoek naar smaakvolle audiovisuele oplossingen, samengesteld uit de beste ingrediënten die de markt ons biedt? Neem contact met JNV op en ervaren Audio Video smaakmakers staan u graag te woord.

JNV Audiovisuele Smaakmakers

Mangaan 11, 5234 GD, 's-Hertogenbosch
+31 (0)73 644 3405
info@jnv.nl
www.jnv.nl

Of u nu op zoek bent naar een audio video oplossing, een home theater of omdat u uw hele huis graag met enkele vingerklikken wilt bedienen.

Van high-end hifi opstellingen, streaming audio en volledige (draadloze) multi-room audio oplossingen tot uw eigen home theater of concertzaal.
De audiovisuele smaakmakers van JNV zetten alles op alles om u van dienst te zijn. Daarbij stellen ze uw persoonlijke voorkeuren en vooral smaak centraal.
Eenmaal thuis kunt u zo ongestoord genieten van een technisch perfecte totaaloplossing die precies doet wat u wilt.

BRANDS

This dealer represents the following brands:

NIEUWSBERICHTEN MERKEN

Modular

The unique modular design of the MX Series, including the Krix Infinite Baffle ...
READ MORE