Sight & Sound

Sight and Sound staat voor betrouwbaarheid en vakbekwame verfijnde afwerking

Sight and Sound is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in huisautomatisering oftewel domotica. De twee eigenaren Lee Gurbutt en Willem van Essell, met samen meer dan 15 jaar ervaring, hebben inmiddels een breed team van specialisten en partners om zich heen verzameld.

Sight and Sound kan een compleet pakket van diensten aanbieden. Van ontwerpen tot de daadwerkelijke uitvoering van alle disciplines. Denk aan verlichting, raamdecoratie, audio- en video oplossingen, beveiliging en netwerkinstallaties. Bovenstaande onderdelen worden geïntegreerd in een eenvoudig te bedienen app naar wensen van de gebruiker.

Sight & Sound 

Jan van Galenstraat 137H, 1056 BM, Amsterdam
+31 (0)20 845 2516
info@sightandsound.nl
www.sightandsound.nl

Sight and Sound staat voor betrouwbaarheid en vakbekwame verfijnde afwerking. Lee en Willem werken met hun team vanuit het basisprincipe dat ze hun klanten een zeer goede en duurzame oplossing willen bieden die exact aansluit bij wat wordt gevraagd. De focus ligt op kwaliteit niet op kwantiteit. Geluidsreproductie is hierbij zeer belangrijk, alsmede het eenvoudige gebruik via de afstandsbediening of het bedieningspaneel. De automatisering van het gehele systeem is wat Sight & Sound onderscheidend maakt. Door middel van een zelf ontworpen, zeer intuïtief te gebruiken Crestron interface, kan de klant alles gemakkelijk bedienen.

In hun showroom in Amsterdam maakt Sight & Sound aan de hand van uw wensen een plan op maat. Door de samenwerking met meerdere partners is het mogelijk om een compleet pakket aan te bieden.

MERKEN

Bij deze dealer kunt u terecht voor devolgende merken:

NIEUWSBERICHTEN MERKEN