Romanesco B.V.

Kennis, ervaring & kwaliteit, met een combinatie van 20 jaar ervaring en de meest actuele productoplossingen

Deskundig, gedreven, betrokken en altijd bereid dat stapje extra te zetten. Dat is Romanesco in een notendop. Gewapend met ruim twintig jaar ervaring en de meest actuele kennis van producten en systemen, gaan ze graag aan de slag met het bedenken, ontwerpen, maken en installeren van next-level E-installaties.

De missie: optimaal woon- en werkcomfort creëren door particuliere én zakelijke omgevingen zo comfortabel, veilig, duurzaam en slim mogelijk te maken. Daarin gaan ze heel ver. Zo doen ze alles in eigen beheer en werken met de beste producten en systemen. Hierdoor is topkwaliteit leveren geen ambitie, maar een garantie!

Daarnaast hechten ze veel waarde aan een goede klantrelatie en een perfecte service. Begeleiden klanten nauwgezet bij iedere stap van het proces en zien erop toe dat alles onbezorgd en prettig verloopt. Klanten kunnen bovendien vertrouwen op veel flexibiliteit, een fijn contact en een 24/7 bereikbaarheid. Ook als er na kantooruren gebeld wordt, staan ze u met plezier zelf te woord!

Romanesco B.V.

Meerheide 110, 5521 DX, Eersel
+31 (0)40 200 3000
info@romanescobv.nl
www.romanescobv.nl

MERKEN

Bij deze dealer kunt u terecht voor devolgende merken:

NIEUWSBERICHTEN MERKEN