Mutrox

De ‘Mutrox-aanpak’ is voor veel mensen een begrip. Ze zijn namelijk erg gefocust op detail en werken alles tot in de puntjes uit.

Mutrox is specialist in het bouwen van studio’s en thuisbioscopen. Vanuit meer dan 15 jaar ervaring met en kennis over geluidsisolatie en akoestiek, weet Mutrox altijd een perfect klinkende ruimte te realiseren. De aanpak is uitermate professioneel: er wordt constant goed afgestemd op de wensen van de klant, in het volledige ontwerp wordt al rekening gehouden met de toe te passen akoestische aanpassingen en de uitvoering is volgens de gemaakte afspraken en met altijd duidelijke communicatie. Er is een hoge betrokkenheid van het team bij ieder project en een duidelijk aanspreekpunt bij vragen.

Mutrox

Veerweg 1, 3281 LX, Numansdorp
+31 (0)186 654 055
sales@mutrox.com
www.mutrox.com

Mutrox werkt samen met diverse partners die elk hun eigen specialisatie of producten inbrengen. Uiteraard kiezen wij deze partners zeer zorgvuldig, omdat ze moeten voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die wij ook stellen aan onszelf.

Alle projecten die wij uitvoeren zijn maatwerk. Er zijn immers geen standaardoplossingen voor akoestiek vraagstukken of home cinema ontwerpen. Onze oplossingen baseren wij altijd op nauwkeurige metingen en modellen. Hierbij zorgen wij dat het esthetisch ontwerp en technische perfectie tot in het kleinste detail met elkaar in evenwicht zijn en resulteren in een coherent geheel. Deze ’Mutrox-aanpak’ is inmiddels voor onze klanten en partners een begrip geworden.

MERKEN

Bij deze dealer kunt u terecht voor devolgende merken:

NIEUWSBERICHTEN MERKEN