MoreSenz

Vakmanschap zit in hun DNA. Toegewijd aan perfectie en internationaal bekend om hun unieke en persoonlijke benadering

Al meer dan 4 jaar bouwt Ben van der Bunt met zijn team onverstoorbaar voort aan het verwezenlijken van zijn droom. In het indrukwekkende pand in Nijkerk kunnen inmiddels alle belangrijke disciplines van MoreSenz worden gedemonstreerd, zodat residentiële klanten echt kunnen beleven wat tot de fantastische mogelijkheden behoort. Of het nu verlichting, audio, video of domotica betreft, niets mag aan het toeval worden overgelaten. Het zal niet verbazen dat steeds meer enthousiaste en geïnteresseerde klanten op zoek naar deze oplossingen, hun weg vinden naar MoreSenz.

In het Multifunctionele gebouw is naast kantoorruimte voorzien in een loungeruimte, ontworpen met een Architect Frame als een multifunctioneel entertainment center piece. Daarnaast is een custom 700 Cinema uitgevoerd in een aparte, thuisbioscoop ruimte. In de overtreffende trap is daarnaast een custom Bowers & Wilkins CI800 Diamond Cinema tot in het laatste detail ontworpen en uitgewerkt.

MoreSenz

Arkerpoort 4, 3861 PS, Nijkerk
+31 (0)341 492 208
info@moresenz.nl
www.moresenz.nl

Zij creëren samen met u de gewenste sfeer! Vanuit daar maken wij het ontwerp, waarbij wij u volledig ontzorgen. Eventueel samen met architecten en/of installateurs komen we tot een geweldig eindresultaat. De doelstelling van het MoreSenz team is dat de klanten thuis op alle mogelijke content, zoals bijvoorbeeld Netflix en HBO, eenvoudig en optimaal van hun system kunnen genieten.

MERKEN

Bij deze dealer kunt u terecht voor de volgende merken:

NIEUWSBERICHTEN MERKEN