Krijtenberg Sound and Vision

Marcel en Gerard Krijtenberg wisten al heel jong: “bij muziek ligt ons hart én onze toekomst”

Het was er altijd al in huize Krijtenberg. De wieg van eigenaren Marcel en Gerard Krijtenberg stond in een huis dat bol stond van de muziek.
Vader Fred was muziekleraar en opende in 1960 in de Dorpsstraat in Uithoorn een winkel met muziekinstrumenten, bladmuziek en langspeelplaten.

Inmiddels bestaan ze 62 jaar en is er niets veranderd. Gebaseerd op een ongebreidelde passie voor Audio en Video voorzien ze klanten van een gedegen advies. Met een certificering voor THX (professional theater ontwerper), HAA (Home Acoustic Alliance), ISF (ertified Video Calibration) and member of CEDIA ( Custom Electronic Design & Installation Association) is Krijtenberg Sound & Vision een zeer kundig en betrouwbaar adres voor de discipline waar ze in uitblinken. U kunt hier terecht voor een echte High End Audio aanpak, maar tevens voor integratie van meerkamer oplossingen en een custom thuistheater realisatie. Dit alles kan naar wens worden gecompleteerd met advies op het gebied van akoestiek alsmede volledige automatisering via een zeer gebruiksvriendelijke bediening.

Krijtenberg Sound & Vision

Binderij 2, 1185 ZJ, Amstelveen
+31 (0)20 441 8785
info@krijtenberg.com
www.krijtenberg.com

Ook op het gebied van commerciële projecten als restaurants en kantoren heeft Krijtenberg zijn sporen verdiend. De relatie en nazorg van de klanten heeft topprioriteit en het is niet verwonderlijk dat veel klanten blijvend zijn en graag terugkomen.

Een aantal van de gerealiseerde projecten zijn op deze site te vinden.

MERKEN

Bij deze dealer kunt u terecht voor devolgende merken:

NIEUWSBERICHTEN MERKEN