Domation

Domation wil dat u zich goed voelt, vandaag maar ook morgen.

Bij Domation wordt u van begin tot einde bijgestaan met het instellen van uw domotica systeem. Zij helpen u vanaf het conceptmatig ontwerp tot de uiteindelijke integratie en programmatie van uw domotica project. Uiteraard kan u na de installatie steeds voor opvolging en herstellingen bij Domation terecht.

De wereld van de domotica is nog steeds in volle ontwikkeling waardoor er verschillende types en merken van domotica systemen op de markt te vinden zijn. Domation maakt er een prioriteit van om deze wereld voor u in kaart te brengen. Samen met u overlopen ze de verschillende systemen en mogelijkheden en zien we welk systeem het beste aan uw huidige en toekomstige noden en behoeften voldoet.

Domation

Duivelshoekweg 2, 2610, Antwerpen
+32 (0)15 64 56 91
info@domation.be
www.domation.be

De drie pijlers van Domation.

Comfort: Zij willen dat u zich goed in uw huis voelt, vandaag maar ook morgen. 1 van de grootste voordelen van domotica is het creëren van comfort. Wij denken samen met u na hoe wij dit voor u kunnen verwezenlijken.

Eenvoud: Domotica moet u het leven makkelijker maken, niet moeilijker. Bedien al uw apparaten van op afstand met 1 druk op de knop of laat alles automatisch gebeuren. Vertel het Domation wat u graag wil en zij doen de rest.

Veiligheid: Met een domotica systeem kan u met een gerust hart uw huis verlaten. Domation zorgt ervoor dat alles loopt volgens plan en dat u op de hoogte wordt gebracht als dat nodig zou zijn. Ook de veiligheid van uw systeem ligt bij hen in goede handen.

MERKEN

Bij deze dealer kunt u terecht voor devolgende merken:

NIEUWSBERICHTEN MERKEN