AVNUE

Onze relatie met AVNUE bestaat erg lang en is duurzaam, voor kwaliteit en optimale support

AVNUE staat sinds 1978 bekend om gepassioneerde advisering bij de aanschaf van een nieuw audiosysteem of televisie. Er wordt gekeken naar eenieders specifieke woonomgeving en dus ook goed hoe alles optimaal geplaatst kan worden in een geïntegreerde totaaloplossing. Hierbij zijn de wensen en eisen van de klant bepalend voor de invulling. In de moderne tijd heel veel mogelijk. Soms kan dit een beetje onoverzichtelijk zijn, maar de ‘hoofdtaak’ is vooral om duidelijkheid te verschaffen en om te helpen met het aanschaffen van de juiste zaken. En dan ook met de mogelijkheid om alles te bedienen op de eenvoudigste manier.

Vanaf het prille begin is onze relatie met AVNUE optimaal en voorzien we hen van ondersteuning en service waar nodig. Het team van productspecialisten is ‘uitgerust’ met gedegen kennis en de nodige jaren ervaring. In het nieuwe (sinds 2021) 900m2 grote pand op de Geldropseweg 105, vind je de nieuwste televisies en audioproducten/oplossingen.

AVNUE

Geldropseweg 105, 5611 SE, Eindhoven
+31 (0)40 2111 865
info@avnue.nl
www.avnue.nl

AVNUE kan je uitstekend van dienst zijn bij al je vragen op het gebied van Audio en Video. De invulling gaat erg ver. Zij ontzorgen bij het kiezen van de beste locaties voor tv’s en/of (inbouw-)luidsprekers, het intekenen van bekabeling/aansluitpunten en het verzorgen van bouwbegeleiding tot aan de installatie van alle producten. Multi-room, multi-source, centrale besturingsoplossingen en zelfs een thuisbioscoop behoren ook tot de mogelijkheden. Ook heb je de mogelijkheid om een afspraak te maken met een adviseur bij jou op locatie.

MERKEN

Bij deze dealer kunt u terecht voor de volgende merken:

NIEUWSBERICHTEN MERKEN