Alpha High End

Al meer dan 30 jaar een passie voor muziek en film

We houden allemaal van muziek, een uniek geschenk aan de mensheid. Sommigen kunnen niet lang zonder en anderen redden zich prima zonder, maar genieten volop als ze het meemaken. Muziek raakt ons, maakt ons blij of verdrietig, brengt ons tot tranen of laat ons dansen…

De authenticiteit van het optreden staat echter altijd centraal!
Het is daarom onze zoektocht om u die ‘voelt zo echt!!’ ervaring te geven…
Met meer dan 30 jaar ervaring en een grote keuze aan fijne audioproducten, een houding die beslist NIET high end is… maar vriendelijk, behulpzaam & laid back. Met een kop koffie, goede muziek en een ontspannen demonstratie hopen we u dat geweldige gevoel te geven… kippenvel!

Alpha High End

Pelikaanstraat 126, 2018, Antwerpen
+32 (0)3 232 55 63
info@alphahighend.be
alphahighend.be

Een gebruiksvriendelijk, slim AV systeem realisatie dat iedereen kan gebruiken? Daarvoor is eerst en vooral is een luisterend oor van uw installateur een must.
Ten tweede ‘Know how’ met real time ervaring in deze vrij complexe materie.
Ten derde het juiste palet aan kwaliteitsmerken & producten en uiteindelijk…het juiste team van installateurs om het tot een goed einde te brengen, waarbij uw tevredenheid het belangrijkste criterium is!

In nauwe samenwerking met uw interieurarchitect, de elektricien & de meubelmaker van uw keuze kan Alpha High End uw droom verwezenlijken.
Verborgen bekabeling, netwerkopbouw, programmering & harmonisatie in uw woning creëren die magie die dat ‘home sweet home’ gevoel geeft waar iedereen naar hunkert.

Dat is echter de enige passie van Alpha High End. Muziek & film in al zijn schoonheid tot leven brengen in uw woonomgeving! In Alpha High End heeft u een speciale toegewijde partner om uw audio video droom te realiseren en naadloos te integreren in uw woonomgeving.

MERKEN

Bij deze dealer kunt u terecht voor de volgende merken:

NIEUWSBERICHTEN MERKEN