Dealers

Vertrouwde, professionele, ervaren en toegewijde onafhankelijke dealers

Waarom is een geselecteerd dealernetwerk zo belangrijk in het marktsegment van Audio Video custom integratie?

Simpel: zij zijn een cruciaal onderdeel van onze missie om klanten ervan te overtuigen dat onze merken en onze distributieorganisatie de beste zijn in het bedenken, realiseren en onderhouden van geïntegreerde Audio en Video totaaloplossingen. Zij kunnen u met een goede uitleg en/of een onvergetelijke demo meevoeren in de wereld van topniveau muziek en filmbeleving.

Wij investeren samen met dealers in het onderhouden van een duurzame relatie die is gebaseerd op vertrouwen en gedeelde belangen. De regels veranderen niet, dus iedereen weet wat hij van elkaar kan verwachten. Wij verwachten van onze dealers dat zij marktleider zijn, de beste klantenondersteuning bieden en leiderschap tonen. En zij verwachten van ons producten en diensten met de hoogste toegevoegde waarde.

Vertegenwoordigt een dealer één of meer merken uit onze portfolio: dan is het een select dealer. De focus van onze samenwerking richt zich op deze merken en de door hen geboden integratieoplossingen.

Indien een dealer al onze merken representeert dan is het een 360° dealer. Met deze dealers is een jarenlange partnership opgebouwd met als doel het optimaliseren van de kennis, uitstraling en ondersteuning van alle merken en oplossingen die binnen de gehele portfolio kunnen worden gerealiseerd.

Dealeroverzicht

Filters
Herstel
Herstel
Herstel

B&G Domotica

Van der Giessenweg 40, 2921 LP, Krimpen aan den IJssel
+31 (0)850046688
sales@av-domotica.nl
www.av-domotica.nl